mobile menu icon
korunka

— Gastronomie —

UNIKÁTNÍ MENU SI ŽÁDÁ UNIKÁTNÍ VODU

Minerální voda Krondorf je tak kvalitní a chutná, že se pod ní chce podepsat každá dobrá restaurace. Zkušení restauratéři se snaží, aby jejich restaurace vynikla. Proto stejnou péči, jakou dávají surovinám, věnují i výběru kvalitní vody vhodné k jídlu.

Volí přírodní minerální vodu Krondorf, která je svým složením primárně určena pro zážitkovou gastronomii. Jako jediná voda na trhu je ručně stáčená na zakázku, a může tak nést jméno restaurace, pro kterou je určena. Dodává se vždy čerstvá, přímo od pramene.

digestiv
krondorf voda vhodná k jídlu
logo restaurace

— ORIGINÁLNÍ LAHEV —

Minerální vodu Krondorf
dodáváme v originální vratné lahvi
inspirované historickým obalem.

— PATENTNÍ UZÁVĚR —

Lahev je opatřená keramickým
patentním uzávěrem s bezpečnostním
kolkem, který vám zaručuje originální
obsah a je důkazem, že lahev nebyla
otevřena nebo jinak porušena.

krondorf lahev

Způsob podávání minerální vody Krondorf

Minerální voda Krondorf je exkluzivní produkt, proto si vám dovolujeme dát několik doporučení, jak s ním zacházet.

  • Nachlaďte na teplotu 13-15°C, aby vynikla chuť vody a nedocházelo k rosení lahve. Sluší jí to vedle červeného vína.
  • Doporučujte jako vodu k jídlu, nikoliv na zahnání žízně.
  • Vyzdvihněte fakt, že je stáčena v terroir Doupovských hor v České republice. Je tedy distribuovaná vždy čerstvá do vybraných zážitkových restaurací.
  • Informujte hosty o benefitech vody.
  • Ke stolu přinášejte lahev zavřenou a kompletní – s neporušeným kolkem a visačkou. Tu sejměte z hrdla až před otevřením lahve a s rozlepenou samolepkou ji položte před hosty.
  • Vodu otevírejte bez hluku s přidržením uzávěru. Můžete upozornit na designovou lahev, která se vyrábí v moravské sklárně a vychází z historické předlohy.
  • Nalévejte z minimální výšky. Nataženým ukazováčkem podržte drát uzávěru tak, aby nebránil nalévání.
  • Poté postavte lahev na stůl či keridon na viditelné místo. Lahev není nezbytně nutné zavírat. Díky autentickému CO2 jsou „bubliny“ stabilní.