mobile menu icon
hory

— GASTRONOMIE —

EIN AUSSERORDENTLICHES MENÜ VERLANGT
EIN AUSSERORDENTLICHES WASSER

Das Mineralwasser Krondorf ist so hochwertig und geschmackvoll, dass sich jedes gutes Restaurant damit unterzeichnen möchte. Erfahrene Gastronomen wollen, dass ihr Restaurant hervorsticht. Deshalb widmen sie der Auswahl des zu den Speisen geeigneten Wassers die gleiche Aufmerksamkeit wie den Rohstoffen der Speisen.

Sie wählen das natürliche Mineralwasser Krondorf, das durch seine Zusammensetzung primär für die Erlebnisgastronomie bestimmt ist. Als einziges Wasser auf dem Markt wird es manuell auf Bestellung abgefüllt und kann den Namen des Restaurants tragen, für das es bestimmt ist. Es wird immer frisch, direkt von der Quelle geliefert.

krondorf lahev
logo restaurace

— ORIGINALFLASCHE —

Mineralwasser Krondorf
liefern wir in Originalpfandflasche,
inspiriert von der historischen Verpackung.

— PATENTVERSCHLUSS —

Die Flasche hat einen keramischen
Patentverschluss mit Sicherheitsmarke,
die Ihnen Originalinhalt garantiert
und Beweis ist, dass die Flasche nicht
geöffnet oder anders beschädigt wurde.

Servieren des Mineralwassers Krondorf

Das Mineralwasser Krondorf ist ein exklusives Produkt, deshalb erlauben wir uns, Ihnen einige Empfehlungen für den Umgang mit diesem zu geben.

  • Auf eine Temperatur von 13–15°C kühlen, damit der Geschmack hervortreten kann und die Flasche nicht beschlägt.
  • Empfehlen Sie es als Wasser zu Speisen (insbesondere gegrilltem Fisch und lange gekochtem Fleisch). Heben Sie die Tatsache hervor, dass das Wasser immer frisch auf Bestellung Ihres Restaurants abgefüllt wird. Informieren Sie Ihre Gäste über die gesundheitlichen Vorzüge dieses Wassers.
  • Bringen Sie die Flasche immer geschlossen, mit sichtbarer und unversehrter Marke mit dem Abfülldatum zum Tisch.
  • Öffnen Sie die Flasche erst vor dem Gast.
  • Gießen Sie Krondorf aus geringer Höhe ein und verschließen Sie die Flasche wieder mit dem Verschluss, damit nicht unnötig „Bläschen“ entweichen.
  • Stellen Sie die Flasche nach dem Eingießen an sichtbarer Stelle auf den Tisch oder den Guéridon.
krondorf voda vhodná k jídlu

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ CHTĚJÍ ZAUJMOUT SVÉ ZÁKAZNÍKY

RESTAURACE, BARY, KAVÁRNY, CATERING A JINÉ PROVOZOVNY

Pro navázání spolupráce volejte na telefonní číslo: +42O 728 563 948 nebo napište na e-mail: info@advivum.cz.
Následně Vás bude kontaktovat náš regionální manažer, který působí v místě Vaší provozovny,
domluví si s Vámi termín pro osobní jednání a představí Vám produkt a podmínky spolupráce.

Voda je plněna pro Vaši provozovnu, na přání je možné označit visačky samolepkou s Vaším logem.
(Minimální počet 1OOO ks samolepek za 1OOO Kč).

Pro úspěšnost Vašich prodejů nabízíme školení Vašeho personálu.
Toto školení trvá cca 45 minut a zahrnuje základní informace o kategorii
vod a způsobu servírování minerální vody Krondorf.

Základní cena

1 litr ___ 65 Kč + DPH

Přepravka PVC

6 × 1 litr

Ručně stáčenou minerální vodu Krondorf můžete objednat:

VE VRATNÉM OBALU (PVC): 

Minimální odběr pro závoz 5 beden = 30 lahví

Cena základ: 65 Kč bez DPH/lahev

Při odběru 12 beden a více = 52 Kč bez DPH/lahev

Zálohy na vratné obaly: 150 Kč – přepravka, 25 Kč – vratná lahev

Obaly zpětně vykupujeme a znovu plníme.

 

V NEVRATNÉM OBALU (KARTON): 

Minimální odběr pro závoz 5 kartonů = 30 lahví 

Cena základ: 69 Kč bez DPH/lahev

 

Prepravka

Při pravidelných odběrech nabízíme individuální ceník.

auto

Zboží zavážíme v pravidelných intervalech přímo do provozoven.

Krondorf a. s., Na Příkopě 859/22 Praha, 11000, Tel.: +42O 728 563 948, e-mail: info@advivum.cz

Krondorf je ručně a šetrně stáčená minerální voda, vždy čerstvě stočená pro danou restauraci.
Vyznačuje se dokonale harmonickou chutí, skvěle si rozumí s vínem i jídlem.
Svěží a jemné sycení s obsahem původního CO2 sopečného původu neruší, není agresivní a nevyprchá.
Vyvážený optimální poměr minerálů Ca+Mg, vysoký podíl křemíku v lehce vstřebatelné podobě.
Voda nemá žádný chuťový defekt, a proto je vysoce oceňována a doporučována mnoha sommeliery.

1. Skladování

Vodu skladujte s vínem a podávejte
o teplotě 13–15 °C.

krondorf voda servírování
krondorf voda servírování

2. Prezentace

Informujte hosty o benefitech vody, jako je ruční
plnění a balení lahví, mineralita, autentický CO2.

3. Visačka

Visačku s informacemi sejměte z hrdla a položte
na stůl před hosta. Samolepku restaurace lze
jednoduše odlepit a znovu zalepit.
Uvnitř najdete podrobné složení minerální vody.

krondorf voda servírování
krondorf voda servírování

4. Otevírání lahve

U lahve porušte kolek až před hostem.
Lahev otevírejte bez hluku, s přidržením uzávěru.

5. Nalévání plné lahve

Vodu nalévejte z minimální výšky.
Uzávěr leží na těle lahve sám vlastní vahou.
Poté postavte lahev na viditelné místo na stole
nebo keridonu. Lahev není nezbytně nutné zavírat.

krondorf voda servírování
krondorf voda servírování

6. Dolévání lahve

Při závěrečném dolévání lahve
nataženým ukazováčkem podržte drát uzávěru
tak, aby nebránil nalévání.