
— FINE DINING —
A UNIQUE MENU CALLS FOR UNIQUE WATER
Krondorf mineral water has such a high quality and delicious taste that any good restaurant would love to have it on the menu. Experienced restaurant managers want to make sure their business stands out from the crowd. That’s why the same attention that is given to the selection of ingredients also goes into the water they want to serve with food.
They choose Krondorf mineral water for its composition, which makes it perfect for gourmet experiences. It’s the only water on the market that is manually bottled to order and can bear the name of the restaurant it is intended for. It’s always delivered fresh straight from the source.


— ORIGINAL BOTTLE —
Krondorf mineral water
is sold in an original returnable bottle
inspired by the historical packaging.
— PATENTED CAP —
The bottle features a patented
ceramic cap with a stamp
that proves the content
is original and that the bottle
has not been opened or otherwise disturbed.
How to serve Krondorf mineral water
Because Krondorf mineral water is an exclusive product, we would like to offer some advice on how to serve it.
- Chill the water to the temperature of 13-15°C to allow the full taste to excel and to avoid condensation on the bottle. It can be together with red wine.
- Recommend Krondorf as a water that goes well with food, not as quencher.
- Emphasize the fact that water is drawn in terroir Doupov mountains in the Czech Republic. So it is always supplied fresh into the selected restaurants.
- Inform your guests about the benefits of the water.
- Always bring the bottle closed and complete – with unimpaired stamp and label. Take the label down right before you will open the bottle and leave it unfolded on the table.
- Open the bottle quietly with pinning the cap. You can always point the design of the bottle from the Moravian glassworks. This packaging is based on the historical bottle.
- Pour the water from the lowest height. You can hold the wire by finger to easier the serving.
- Afterwards put the bottle on the table or gueridon. You do not have to close again the bottle. Due to natural CO2 „bubbles“ are very much stable.

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ CHTĚJÍ ZAUJMOUT SVÉ ZÁKAZNÍKY
RESTAURACE, BARY, KAVÁRNY, CATERING A JINÉ PROVOZOVNY
Pro navázání spolupráce volejte na telefonní číslo: +42O 72O 967 692 nebo napište na e-mail: info@krondorf.cz.
Následně Vás bude kontaktovat náš regionální manažer, který působí v místě Vaší provozovny,
domluví si s Vámi termín pro osobní jednání a představí Vám produkt a podmínky spolupráce.
Voda je plněna pro Vaši provozovnu, na přání je možné označit visačky samolepkou s Vaším logem.
(Minimální počet 1OOO ks samolepek za 1OOO Kč).
Pro úspěšnost Vašich prodejů nabízíme školení Vašeho personálu.
Toto školení trvá cca 45 minut a zahrnuje základní informace o kategorii
vod a způsobu servírování minerální vody Krondorf.

Základní cena
1 litr ___ 65 Kč + DPH
Přepravka PVC
6 × 1 litr
Záloha na vratné obaly
Obaly zpětně vykupujeme a znovu plníme.
Lahev ______ 25 Kč
Přepravka ___15O Kč

Při pravidelných odběrech nabízíme individuální ceník.

Zboží zavážíme v pravidelných intervalech přímo do provozoven.
Krondorf a. s., na Příkopě 859/22 Praha, 11000, Tel.: +420 720 967 692, e-mail: info@krondorf.cz

Krondorf je ručně a šetrně stáčená minerální voda, vždy čerstvě stočená pro danou restauraci.
Vyznačuje se dokonale harmonickou chutí, skvěle si rozumí s vínem i jídlem.
Svěží a jemné sycení s obsahem původního CO2 sopečného původu neruší, není agresivní a nevyprchá.
Vyvážený optimální poměr minerálů Ca+Mg, vysoký podíl křemíku v lehce vstřebatelné podobě.
Voda nemá žádný chuťový defekt, a proto je vysoce oceňována a doporučována mnoha sommeliery.
1. Skladování
Vodu skladujte s vínem a podávejte
o teplotě 13–15 °C.


2. Prezentace
Informujte hosty o benefitech vody, jako je ruční
plnění a balení lahví, mineralita, autentický CO2.
3. Visačka
Visačku s informacemi sejměte z hrdla a položte
na stůl před hosta. Samolepku restaurace lze
jednoduše odlepit a znovu zalepit.
Uvnitř najdete podrobné složení minerální vody.


4. Otevírání lahve
U lahve porušte kolek až před hostem.
Lahev otevírejte bez hluku, s přidržením uzávěru.
5. Nalévání plné lahve
Vodu nalévejte z minimální výšky.
Uzávěr leží na těle lahve sám vlastní vahou.
Poté postavte lahev na viditelné místo na stole
nebo keridonu. Lahev není nezbytně nutné zavírat.


6. Dolévání lahve
Při závěrečném dolévání lahve
nataženým ukazováčkem podržte drát uzávěru
tak, aby nebránil nalévání.