mobile menu icon

Gastronomie

AUTENTICKÝ CO2
sopečného původu
SI DIGESTIV
zdroj přírodního křemíku
pramen
s limitovanou kapacitou
Milan Krejčí sommelier, Merlot d´Or ,,Krondorf je jednak velmi zdravá, ale hlavně chuťově výjimečná voda a díky spojení přírody a práce člověka, můžeme hovořit o terroir, podobně jako u skvělých Champagne. Jedinečná voda pro gastronomii. Myslím si, že se rodí legenda mezi minerálními vodami jménem Krondorf.“

Pro všechny, kteří chtějí zaujmout své zákazníky

Restaurace, bary, kavárny, catering a jiné provozny

Unikátní chuť ručně stáčené minerální vody

Objevte zcela unikátní chuť minerální vody Krondorf z manufakturní plnírny zasazené v chráněné oblasti Doupovských hor. Minerální voda Krondorf je charakteristická bohatou mineralizací a obsahuje původní oxid uhličitý sopečného původu. Minerální voda Krondorf pochází z hlubinného vrtu s limitovanou kapacitou a je ručně plněna do originálních lahví s uzavíratelným keramickým uzávěrem.

Školení Personálu

Pro úspěšnost Vašich prodejů nabízíme školení Vašeho personálu. Toto školení trvá cca 45 minut a zahrnuje základní informace o kategorii vod a způsobu servírování minerální vody Krondorf.

Proč právě Krondorf?

Krondorf je ručně a šetrně stáčená minerální voda, vždy čerstvě stočená pro danou restauraci. Vyznačuje se dokonale harmonickou chutí, skvěle si rozumí s vínem i jídlem. Svěží a jemné sycení s obsahem původního CO2 sopečného původu neruší, není agresivní a nevyprchá. Vyvážený optimální poměr minerálů Ca+Mg, vysoký podíl křemíku v lehce vstřebatelné podobě. Voda nemá žádný chuťový defekt, a proto je vysoce oceňována a doporučována mnoha sommeliery.
1. Skladování Vodu skladujte s vínem a podávejte
O teplotě 13–15 °C.
2. Prezentace Informujte hosty o benefitech vody, jako je ruční plnění a balení lahví, mineralita, autentický CO2.
3. Visačka Visačku s informacemi sejměte z hrdla a položte na stůl před hosta. Samolepku restaurace lze jednoduše odlepit a znovu zalepit. Uvnitř najdete podrobné složení minerální vody.
4. Otevírání lahve U lahve porušte kolek až před hostem. Lahev otevírejte bez hluku, s přidržením uzávěru.
5. Nalévání plné lahve Vodu nalévejte z minimální výšky.
Uzávěr leží na těle lahve sám vlastní vahou.
Poté postavte lahev na viditelné místo na stole nebo keridonu.
Lahev není nezbytně nutné zavírat.
6. Dolévání lahve Při závěrečném dolévání lahve nataženým ukazováčkem podržte drát uzávěru tak, aby nebránil nalévání.