mobile menu icon

Gastronomie

AUTENTICKÝ CO2
sopečného původu
SI DIGESTIV
zdroj přírodního křemíku
pramen
s limitovanou kapacitou
Klára Kollárová Managing Director ,,Ve Vinografu se snažíme být tím nejlepším vinným barem. Degustujeme pro naše zákazníky tisíce vín ročně, abychom vybrali ta nejlepší. A teď jsme našli také dokonalou vodu.“

Unikátní chuť ručně stáčené minerální vody

Objevte zcela unikátní chuť minerální vody Krondorf z manufakturní plnírny zasazené v chráněné oblasti Doupovských hor. Minerální voda Krondorf je charakteristická bohatou mineralizací a obsahuje původní oxid uhličitý sopečného původu. Minerální voda Krondorf pochází z hlubinného vrtu s limitovanou kapacitou a je ručně plněna do originálních lahví s uzavíratelným keramickým uzávěrem.

Pro všechny, kteří chtějí zaujmout své zákazníky

Restaurace, bary, kavárny, catering a jiné provozny

Školení Personálu

Pro úspěšnost Vašich prodejů nabízíme školení Vašeho personálu. Toto školení trvá cca 45 minut a zahrnuje základní informace o kategorii vod a způsobu servírování minerální vody Krondorf.

Základní cena

1 litr
65 Kč + DPH

Přepravka PVC

6x1 litr

Ručně stáčenou minerální vodu krondorf můžete objednat

Ve vratném obalu (PVC):

Minimální odběr pro závoz 5 beden = 30 lahví
Cena základ: 65 Kč bez DPH/lahev
Při odběru 12 beden a více = 52 Kč bez DPH/lahev
Zálohy na vratné obaly: 150 Kč – přepravka, 25 Kč – vratná lahev
Obaly zpětně vykupujeme a znovu plníme.

V nevratném obalu (karton):

Minimální odběr pro závoz 5 kartonů = 30 lahví
Cena základ: 69 Kč bez DPH/lahev

Při pravidelných odběrech nabízíme individuální ceník. Zboží zavážíme v pravidelných intervalech přímo do provozoven.

Proč právě Krondorf?

Krondorf je ručně a šetrně stáčená minerální voda, vždy čerstvě stočená pro danou restauraci. Vyznačuje se dokonale harmonickou chutí, skvěle si rozumí s vínem i jídlem. Svěží a jemné sycení s obsahem původního CO2 sopečného původu neruší, není agresivní a nevyprchá. Vyvážený optimální poměr minerálů Ca+Mg, vysoký podíl křemíku v lehce vstřebatelné podobě. Voda nemá žádný chuťový defekt, a proto je vysoce oceňována a doporučována mnoha sommeliery.
1. Skladování Vodu skladujte s vínem a podávejte
O teplotě 13–15 °C.
2. Prezentace Informujte hosty o benefitech vody, jako je ruční plnění a balení lahví, mineralita, autentický CO2.
3. Visačka Visačku s informacemi sejměte z hrdla a položte na stůl před hosta. Samolepku restaurace lze jednoduše odlepit a znovu zalepit. Uvnitř najdete podrobné složení minerální vody.
4. Otevírání lahve U lahve porušte kolek až před hostem. Lahev otevírejte bez hluku, s přidržením uzávěru.
5. Nalévání plné lahve Vodu nalévejte z minimální výšky.
Uzávěr leží na těle lahve sám vlastní vahou.
Poté postavte lahev na viditelné místo na stole nebo keridonu.
Lahev není nezbytně nutné zavírat.
6. Dolévání lahve Při závěrečném dolévání lahve nataženým ukazováčkem podržte drát uzávěru tak, aby nebránil nalévání.